Boterkoek met speculaaskruiden

Boterkoek met speculaaskruiden

December sluipt stilletjes dichterbij.Donkere nachten,brandende kaarsjes en een gloeiende verwarming en natuurlijk....de feestdagen! Over niet al te lange tijd is het alweer sinterklaas. Om alvast in de stemming te komen, geeft Miele je een recept voor speculaas-boterkoek. In hun combi-stoomoven ...

Lees verder

Italiaanse pompoensoep

Italiaanse pompoensoep

In deze minestra alla zucca proef je de smaken van het Italiaanse najaar. De Miele stoomoven houdt alle smaken intact. Stomen is namelijk veel subtieler dan het harde bakken of ruwe koken. In deze oranje zalf wil je juist pompoen proeven. De soep is best decoratief en hoort eigenlijk in een mooi ...

Lees verder

Stoofpeertjes in bladerdeeg

Stoofpeertjes in bladerdeeg

Geen beter moment voor stoofpeertjes dan een koude winterdag. De warme peertjes in combinatie met een vleugje kruidnagel en kaneel geven dat ultieme kerstgevoel. Doe eens gek en maak ze net even anders klaar dan gewoon. Vul de gestoofde peertjes bijvoorbeeld met zoet amandelspijs en geef ze een j...

Lees verder

Hertenstoof met cranberries- Stoofgerecht

Hertenstoof met cranberries- Stoofgerecht

Onstuimig herfstweer? Duik lekker de keuken in en maak een hartverwarmend suddergerecht. In de Miele stoomoven gaat dat supergoed. Door het stomen blijven smaken, maar ook vitamines optimaal behouden. Dus: lekker en gezond! Begin een dag van tevoren met dit gerecht.Hoofdgerecht (4 personen)1 eetl...

Lees verder